De laatste vergadering. De laatste keer dat het team bij elkaar komt voordat we vertrekken naar Parijs. De laatste punten worden besproken (hoe laat vertrekken, van waar, wat nemen we mee etc. etc.), de laatste wissels worden gemaakt (want lopers met een blessure) en de laatst updates worden gedeeld. Hopelijk gaat de hele run ons beter af dan vergaderen ….. ;).

Ons vertrek wordt een hele happening: op vrijdag 13 mei worden we rond 11.15 ontvangen op de Markt in Venlo. In het gemeentehuis krijgen we koffie en thee en zal één van de wethouders een woordje tot ons richten. Daarna laten we op de markt allemaal een witte ballon op met een persoonlijke wens of gedachte. Vervolgens zal de wethouder het startschot geven en zullen we, uitgezwaaid door partners, familie en vrienden met de hele caravaan vertrekken richting Parijs.

Het aftellen is dus begonnen. En ondanks een gezonde spanning kijk ik uit naar dit weekend: we gaan er iets moois van maken, ons best doen voor iedereen die het zo hard nodig heeft maar zeker ook genieten en lol hebben. Genieten van wat op ons af komt. Aan het team zal het niet liggen, daar zit een hoop goede energie in!